SIA “Linda 1” projekta ietvaros 2021.gada 3.ceturksnī īsteno sekojošas darbības

  • Datums jūnijs 8, 2021

SIA “Linda 1” projekta “Jaunas pārtikas kūpināšanas tehnoloģijas izstrāde policiklisko aromātisko ogļūdeņražu (benzpirena) koncentrācijas samazināšanai kūpinātos gaļas produktos – “Blue smoke” (Nr. 1.1.1.1/19/A/092) ietvaros 2021.gada 3.ceturksnī īsteno sekojošas darbības: 1) sadarbībā ar LVMI “Silava” tiek gatavoti nodevumi – apraksts, kas ietvers risināmo problēmu detalizāciju, izmantojot līdzšinējo pētījumu rezultātus, industrijas pieredzi un tehniskais uzdevums prototipa izgatavošanai; […]

Read More

Par paveikto projekta ietvaros

SIA “Linda-1” 2021.gada 1.ceturksnī projekta ietvaros turpināja darbu pie sekojošu aktivitāšu īstenošanas : 1) risināmo problēmu detalizācijas, izmantojot līdzšinējo pētījumu rezultātus un industrijas pieredzi; 2) tehniskās dokumentācijas sagatavošanas, kura ietver prototipa iekārtu specifikāciju un novērtēšanas sistēmas izstrādi (kūpināšanas kameras un elektriskās vadības sistēmas projektēšana, iekārtas komponentu savstarpējās integrācijas risinājumi). No 2021.gada aprīļa tiks uzsākts darbs […]

Read More
29
Mar
2021

Skumbrijas kūpināšana

Ar vitamīniem bagāta zivs – skumbrijas kūpināšana.  

Read More
11
Mar
2021

Karpas kūpināšana

Karpa, garšai pievienojam svaigus ķiplokus un citrona sulu, kūpinām 70-90 grādos 2 stundas, labu apetīti!

Read More
11
Mar
2021

Jaunais veikals un noliktava Rīgā

  • Datums marts 11, 2021

Zīmols ABAS Smokehouse ir atvēris jaunu veikalu un noliktavu Rīgā, Mūkusalas ielā 72B, esat laipni gaidīti apskatīt mūsu produkta klāstu, turpmāk varēsiet iegādāties preces šeit.

Read More

Programma “Izaugsme un nodarbinātība”

2020.gada 1.jūlijā SIA “Linda-1”, sadarbībā ar LVMI “Silava”, ir uzsākusiprogrammas “Izaugsme un nodarbinātība” specifiskais atbalsta mērķis 1.1.1. “Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā” pasākuma 1.1.1.1. “Praktiskas ievirzes pētījumi” projekta īstenošanu “Jaunas pārtikas kūpināšanas tehnoloģijas izstrāde policiklisko aromātisko ogļūdeņražu (benzpirena) koncentrācijas samazināšanai kūpinātos gaļas produktos […]

Read More
20
Nov
2020
X