Recipe Category: Pork

Dry marinade for pork and beef

  • Post by
  • Comments ( 0 )

Lauru lapu saberžam un sajaucam ar citām marinādes sastāvdaļām. Gaļu apviļājam marinādē. Ieliekam maisiņā un novietojam uz pāris stundām vēsumā marinēties.

Read More
14
Apr
2019

Classic marinade for chicken and pork

  • Post by
  • Comments ( 0 )

Pagatavojam marinādi – ņemam 1L ūdeni, ielejam katliņā un ieliekam lauru lapas, to uzvārām un ļaujam atdzist. Sagatavojam vistas gaļu vai cūkgaļu marinēšanai un ieliekam marinējamā traukā. Sasmalcinām abu veidu piparus un sagriežam sīpolus. Šīs sastāvdaļas liekam virsū gaļai un kārtīgi sajaucam visu kopā. Tad ņemam atdzisušo lauru lapu ūdeni un liekam klāt pārējās marinādes […]

Read More
14
Apr
2019
X