Dry marinade for pork and beef
Lauru lapu saberžam un sajaucam ar citām marinādes sastāvdaļām. Gaļu apviļājam marinādē. Ieliekam maisiņā un novietojam uz pāris stundām vēsumā marinēties.
Read MoreApr
2019
Classic marinade for chicken and pork
Pagatavojam marinādi – ņemam 1L ūdeni, ielejam katliņā un ieliekam lauru lapas, to uzvārām un ļaujam atdzist. Sagatavojam vistas gaļu vai cūkgaļu marinēšanai un ieliekam marinējamā traukā. Sasmalcinām abu veidu piparus un sagriežam sīpolus. Šīs sastāvdaļas liekam virsū gaļai un kārtīgi sajaucam visu kopā. Tad ņemam atdzisušo lauru lapu ūdeni un liekam klāt pārējās marinādes […]
Read MoreApr
2019
Fish
Ja marinējam veselas zivis, tad iegriežam zivs ādu sānos vairākās vietās, lai marināde tiktu arī pie mīkstuma klāt. Marinējam apmēram 30 – 60 minūtes. No zivs ar salveti marinādi noslaukām, lai kūpināšanas laikā zivs nepaliktu melna, kas bojā zivs garšu. Zivi ieziežam ar eļļu, lai tā nepiedegtu.
Read MoreApr
2019