MŪSU PRODUKCIJA
RECEPTES
[php_everywhere]
Sazināties ar mums
Par mums
Mēs esam kūpināšanas, grilēšanas un grila ražošanas uzņēmums no Latvijas ar nosaukumu SIA ''Linda-1''.Mūsu bizness ir mājas, dārza un sabiedriskās ēdināšanas iekārtu projektēšana un ražošana - gaļas, vistas, zivju, siera un dārzeņu kūpināšanai'un grilēšanai. Mēs pārdodam savu preci ar reģistrētu preču zīmi ABAS.
Mūsu produkti ir unikāli starp citiem, iespējams, līdzīgiem produktiem. Pirmkārt, mūsu kūpinātavas ir siltumizolētas, kas nodrošina energoefektivitāti un drošību. Kūpināšanas laikā mūsu produkti patērē ļoti nelielu malkas daudzumu un izdala ļoti maz siltuma no kūpinātavas virsmas.
Unikāls un patentēts dizains nodrošina mūsu ABAS Smokehouse lietotāju pilnīgu temperatūras līmeņa un procesa noturības kontroli - gaisa plūsmas kontrole un tiešs temperatūras displejs nodrošina pārliecību, ka visi kūpinātie ēdieni būs garšīgi un kvalitatīvi.
Visi mūsu produkti ir paredzēti izmantošanai tikai ārpus telpām; tie ir ilgtspējīgi dažādiem laika apstākļiem un ir viegli pārvietojami.
Mobilitāte ir atkarīga no jūsu izvēlētā modeļa.
2020.gada 1.jūlijā SIA “Linda-1”, sadarbībā ar LVMI “Silava”, ir uzsākusi programmas “Izaugsme un nodarbinātība” specifiskais atbalsta mērķis 1.1.1. “Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā” pasākuma 1.1.1.1. “Praktiskas ievirzes pētījumi” projekta īstenošanu “Jaunas pārtikas kūpināšanas tehnoloģijas izstrāde policiklisko aromātisko ogļūdeņražu (benzpirena) koncentrācijas samazināšanai kūpinātos gaļas produktos – “Blue smoke” (Nr. 1.1.1.1/19/A/092).
Pētījuma mērķis ir iegūt intelektuālā īpašuma tiesības un ekonomiskās priekšrocības, izstrādājot uz jaunākajām zinātnes atziņām balstītu jaunu pārtikas kūpināšanas tehnoloģiju, kas sastāvēs no kūpināšanas iekārtas ar automatizētu vadību un tai speciāli izstrādāta kurināmā, kas kompleksā veidā nodrošinās, ka pārtikas produktu kūpināšanas procesā izmantotie, koksnes dabīgas degšanas rezultātā iegūtie dūmi tiek radīti un kontrolēti tādā veidā, ka kūpinājuma produkcija atbilst EK noteiktajiem kritērijiem attiecībā uz benzpirēna koncentrāciju, vienlaicīgi saglabājot gala produkta uzturvērtības un organoleptiskās īpašības.
Projekta kopējais finansējums: 617 503,51 EUR un to paredzēts īstenot līdz 2022. gada 31. decembrim.