Citrona garšaugu marināde mājputniem.
Pielej eļļu, zest, kļavas sviestu, citrona sulu, ķiplokus, pētersīļus, timiānu, sāli un piparus pie sablenderēta plastmasas maisa vai vidējas krāsas trauka un saputo, līdz pilnībā sablenderē.
Gaļu pievieno marinādei maisā vai bļodā (apmēram 2 –4 atkaulotas vistas krūtiņas pusītes bez ādas) un marinē ledusskapī apmēram 6 stundas (vai līdz 24 stundām).
Izņem gaļu no marinādes un pēc vajadzības grilē vai apcep.
Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote augstākā labuma olīveļļas
1 citrona kastrolis, smalki sakapāts
2 ēdamkarotes kļavas sviesta, izmēģini īpašus pārtikas tirgus
4 ēdamkarotes citrona sulas, svaigi sapresēta
2 tējkarotes ķiploku, malti
2 ēdamkarotes pētersīļu, sakapāti svaigi
1 ēdamkarote timiāna lapu, svaigas
1/4 tējkarotes sāls
1/4 tējkarotes maltu piparu, freshents
Pielej eļļu, zest, kļavas sviestu, citrona sulu, ķiplokus, pētersīļus, timiānu, sāli un piparus pie sablenderēta plastmasas maisa vai vidējas krāsas trauka un saputo, līdz pilnībā sablenderē.
Gaļu pievieno marinādei maisā vai bļodā (apmēram 2 –4 atkaulotas vistas krūtiņas pusītes bez ādas) un marinē ledusskapī apmēram 6 stundas (vai līdz 24 stundām).
Izņem gaļu no marinādes un pēc vajadzības grilē vai apcep.
Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote augstākā labuma olīveļļas
1 citrona kastrolis, smalki sakapāts
2 ēdamkarotes kļavas sviesta, izmēģini īpašus pārtikas tirgus
4 ēdamkarotes citrona sulas, svaigi sapresēta
2 tējkarotes ķiploku, malti
2 ēdamkarotes pētersīļu, sakapāti svaigi
1 ēdamkarote timiāna lapu, svaigas
1/4 tējkarotes sāls
1/4 tējkarotes maltu piparu, freshents