Cūkgaļas kebabs

ABAS kūpinātava > Recipes > Cūkgaļas kebabs

1 Gaļu sagriež smalkās šķēlēs

2 Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku un ķeras pie gaļas marinēšanas.

3 Pievieno gaļai sarīvēto ķiploku, melnos piparus un sāli. Pievieno krietnu šķipsnu kūpinātās saldās paprikas.

4 Pielej iesala ekstraktu.

 

5 Tad pievieno krējumu.

 

6 Pavirpinalaimu, pārgriež un iespiež gaļā tā sulu.

7 Ķeras pie gaļas maisīšanas. Ļauj tai drusku pamarinēties, bet var atstāt arī uz nakti ledusskapī.

 

8 Tālāk atrod kociņu ar diviem zariem, kuri saturēs to visu kopā, un sprauž virsū.



9 Apsien ar striķīti un iekarina blakus ugunskuram trejkājī, lai tas viss kūpinās un cepas, kamēr gatavs.

 

10 Kad gaļa gatava, ņem nost no tejkāja un sagriež.

11 Paņem sev pieejamu maizīti, iekārto tajā perfektos kāpostu salātus un gaļu

Sastāvdaļas:


Cūkgaļas karbonāde (var jebkuru citu gaļu, pēc saviem ieskatiem)

 

Sāls, pipari

 

Ķiploks

 

Novārīts tumšais alus vai iesala ekstrakts

 

Kūpinātas paprikas pulveris

 

1 Laims vai citrons

 

Skābais krējums

 

 

X