1 Vistas pusspārniņus samaisa ar pikantu tomātu mērci. Kārtīgi samaisa. Ļauj iemarinēties.
2 Saldo kartupeli ar visu mizu sagriež ripiņās.
3 Pārlej ar olīveļļu.
4 Pārber ar dāsnu šķipsnu sāls. Visu samaisa.
5 Liek kartupeļu šķēles uz grila. Neaizmirst apgrozīt.
6 Tikmēr sasprauž spārniņus uz iesma.
7 Kad kartupeļi gatavi, ņem tos nost no grila.
8 Liek cepties gaļu.
9 Ik pēc laiciņa apgroza, lai vienmērīgi izcepas.
10 Kad gaļa gatava, kārto uz šķīvja pie kartupeļiem.
11 Papildina ar kādu svaigu dārzeni pēc saviem ieskatiem.
12 Pasniedz ar mērcēm pēc izvēles.
Sastāvdaļas
Vistu spārni
Saldais kartupelis
Sāls
Mērces pēc izvēles pasniegšanai
Pikantā tomātu mērce
Eļļa
Svaigi dārzeņi pasniegšanai