1 Sagatavot ribas konteinerā (nevis metālā). Sajauc visas marinādes izejvielas, izņemot viskiju. Uzkarsē viskiju pannā un uzmanīgi aizdedzina. Viskiju pievieno marinādei, rūpīgi samaisa un pārlej uz ribiņām. Ļauj gaļas pikucītim vismaz stundu, bet vislabāk to atstāt uz nakti.
2 Izņem ribiņas no marinādes, noliek marinādi malā. Bikas vai grila ribiņas, kamēr tās ir gatavas (cūkas ribām jābūt labi ceptām, jērs var būt rozā krāsā).
3 marinādi lej uz pannas, samaisa un turpina maisīt, līdz mērce atšķaidās un sabiezē. Tiek piegādātas ar ribām un papildu piedevām.
Kaut tas būtu labi.
Sastāvdaļas:
500 g cūkgaļas vai jēra ribiņas, viegli izvārītas
um gab. – apelsīnu sula un miziņa
15 ml sojas mērce
62,5 ml-tomātu mērce
46.3 ml – kolas vai ingvera alus
15 ml saldā čili mērce
7,5 ml zeltainais cukura sīrups
21,3 ml viskija